Η αέλια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Από την ιδέα στην υλοποίηση-Προστάτεψε την ιδέα σου και ξεκίνα!

Με τη βοήθεια και την ενεργό συμμετοχή της αέλια, πραγματοποιήθηκε στη Χίο, την 29-11-2013 η ενημερωτική εκδήλωση της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα “Από την ιδέα στην υλοποίηση: Προστάτεψε την ιδέα σου και ξεκίνα!” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας.

afisa_mke

Στην εκδήλωση η αέλια παρουσίασε καίρια ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας από κοινού με τον πρώτο εισηγητή Δημοσθένη Δουμένη.

Επίσης η Φαίη Ορφανού από την αέλια κινητοποίησε τη συζήτηση με τους φοιτητές σχετικά με τις πραγματικές προκλήσεις για την υλοποίηση μίας επιχειρηματικής ιδέας σε συνέχεια της εισήγησης του δεύτερου εισηγητή Σπύρου Καπετανάκη από το συνεργατικό χώρο Colab (http://colabworkspace.com) που επεσήμανε τη σημασία της επιλογής επιχειρηματικού μοντέλου.

Σχετικώς η αέλια διένειμε χρήσιμες σημειώσεις για τους φοιτητές οι οποίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τέλος, η αέλια είχε ετοιμάσει και παρουσίασε βίντεο με συνέντευξη του συν-ιδρυτή της Bugsense (http://www.bugsense.com),  Πάνου Παπαδόπουλου.

*Μπορείτε να δείτε εδώ την παρουσίαση που συνόδευσε την εισήγηση της αέλια: orf_AELIA_aegean_29.11.2013

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε εδώ.