Ολοκληρώθηκε το 1ο Meet & Mix

Στις 16 Δεκεμβρίου 2014 υλοποιήθηκε στο «BIOS Romantso» το εκπαιδευτικό/ενημερωτικό «εργαστήριο» της αέλια με τίτλο «αέλια CU Μeet & Mix», με την υποστήριξη του CU Restart της Vofafone.

ΙNVITE_meet and mix_NEW

Το «αέλια Μeet & Mix» είναι μια συνάντηση δικτύωσης όπου νέοι συναντούν έμπειρους επαγγελματίες του ίδιου ή παρεμφερούς επαγγελματικού κλάδου, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση στο συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.

Για το πρώτο «αέλια CU Μeet & Mix» επιλέχτηκε να δοθεί έμφαση στον επαγγελματικό τομέα των τροφίμων-διατροφής-εστίασης, ενός κλάδου με δυνατότητα προοπτικής και μέλλον στην Ελλάδα.

Στο «αέλια CU Μeet & Mix» συμμετείχαν δεκαπέντε (15) νέοι και δύο (2) στελέχη επιτυχημένων επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων, ενώ υπήρχε και ζωντανό κοινό που παρακολουθούσε τη συζήτηση. Συγκεκριμένα συμμετείχαν φοιτητές και απόφοιτοι τμημάτων Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ενώ οι επαγγελματίες ήταν ο κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ και η κ. Φωτεινή Καραλή στέλεχος Supplier Quality Auditor της General Mills Ελλας Α.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Δήμητρα Χούχουλα,Καθηγήτρια Εφαρμογών με γνωστικό αντικείμενο Χημεία Τροφίμων του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθηνών, την κ. Σοφία Ταμπούρη απο το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και τους εθελοντές μας για την αμέριστη υποστήριξη και τη βοήθεια τους στην υλοποίηση του πρώτου meet&mix.

Κωδικοποιημένα τα συμπεράσματα που προέκυψαν απο τη συζήτηση μπορείτε να τα δείτε εδώ:
Concl_1st Μeet & Mix_dec 2014