Σημαντικές οι επαγγελματικές προοπτικές στην Ελληνική γη

agricultureΣύμφωνα με το άρθρο του Tάσου Παγκάκη τον Ιούλιο του 2013 στο dEASY.gr υπάρχουν σημαντικές επαγγελματικές προοπτικές στην ενασχόληση με την αγροτική παραγωγή και γενικότερα με την ..γη!

Στο άρθρο του Τάσου Παγκάκη που τιτλοφορείται “Η Ελληνική γή θα μας δώσει βιώσιμες ιδέες”, με πολύ παραστατικό τρόπο αλλά και με αυστηρές επισημάνσεις για τα μέχρι σήμερα λάθη μας, ο Τάσος Παγκάκης μας επισημαίνει ότι [text_highlight_1]  είναι ανάγκη να επανεκτιμήσουμε τα προϊόντα της Ελληνικής γης [/text_highlight_1] .

Χαρακτηριστικά ο Τάσος Παγκάκης γράφει: “Ξέρετε η γη δεν είναι πια μόνο η εικόνα του αγρότη που σκάβει. Εϊναι ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα παρεμφερών δράσεων, στο οποίο εκτός της καλλιέργειας, μπορείς πια να χειριστείς έξυπνα τους πόρους που σου δίνονται. Τα φύκια είναι πρώτη ύλη, το περιβόλι συντηρείται με έξυπνους μετρητές, η γη δίνει βιοκαύσιμα, τα κατακάθια του λαδιού επεξεργάζονται, τα βιολογικά κερδίζουν έδαφος παντού και όλα αυτά χρειάζονται σχεδιασμό, δουλειά, πωλήσεις, αντιπροσώπευση, συνεργασίες”

Σας προτείνουμε να το διαβάσετε[underline_header] εδώ [/underline_header]