To 1o Meet and Mix της αέλια στις 16-12-2014

Το πρώτο Meet & Mix της αέλια θα γίνει την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου (ώρα 18.00) στο  χώρο Romantso, με την υποστήριξη του CU Restart της Vodafone.
Θα έχει αντικείμενο τον επαγγελματικό τομέα των τροφίμων-διατροφής-εστίασης.
[thin_divider]

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, συμπληρώστε  το ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ μας.
[thin_divider]
Τα Meet & Mix είναι μία νέα δράση της αέλια, μία δράση “συγγενής” προς τα mix ups.
Κάθε Meet & Mix περιλαμβάνει:
(α) πρώτα μία συνάντηση δικτύωσης (meet upδεκαπέντε (15) νέων υποψήφιων επαγγελματιών (φοιτητών ή πρόσφατων αποφοίτων) διαφορετικών κλάδων,
και στη συνέχεια
(β) μία συζήτηση τύπου mix up των νέων-υποψηφίων επαγγελματιών με δύο (2) έμπειρους επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, συζήτηση τύπου “οικογενειακού τραπεζιού”, όπου με ζωντανό και χαλαρό τρόπο τίθενται ερωτήματα, δίνονται απαντήσεις, αναδεικνύονται οι “μύθοι” των νέων και τους αποκαλύπτεται η πραγματικότητα μίας επιχείρησης.
Η συζήτηση γίνεται με συντονιστή ένα μέλος της  αέλια το οποίο έχει προηγουμένως συνεννοηθεί με τους προσκεκλημένους επαγγελματίες και φυσικά έχει γνωρίσει τους συμμετέχοντες νέους, ώστε η συζήτηση να έχει έναν πιο προσωπικό τόνο και ένα ζεστό κλίμα στο οποίο όλοι να αισθάνονται άνετα.
[thin_divider]
Ο πρώτος κύκλος των  Meet & Mix από το Δεκέμβριο 2014 μέχρι το Μάρτιο 2015 θα έχει αντικείμενο τον επαγγελματικό τομέα των τροφίμων-διατροφής-εστίασης.
[thick_divider]
Περισσότερα για το Meet & Mix θα δείτε εδώ: descr_ΑΕΛΙΑ_CU MEET AND MIX