Edujob.gr: Πύλη πληροφόρησης και mentoring για τα επαγγελματικά σας βήματα

Edujob E-Mentoring

Μία ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων δημιούργησε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποία όχι μόνο παρέχουν εξαιρετικά χρήσιμη πληροφόρηση για τα δεδομένα και τις προοπτικές επαγγελμάτων αλλά δίνουν τη δυνατότητα με αξιοποίηση της τεχνολογίας για εξ αποστάσεως συμβουλευτική, εξατομικευμένη δηλαδή υποστήριξη, σε ζητήματα επαγγελματικών επιλογών.

Όπως γράφει η ομάδα της [text_highlight_1] edujob [/text_highlight_1] σκοπός τους είναι  “να σας υποστηρίξει και να σας καθοδηγήσει ώστε να ανακαλύψετε τα προσόντα και τις δυνατότητες σας προκειμένου να λάβετε τις καταλληλότερες για εσάς αποφάσεις για την εκπαιδευτική και την επαγγελματική σας πορεία”.

Οι επιστήμονες της [text_highlight_1] edujob [/text_highlight_1] αρθρογραφούν επί κρίσιμων θεμάτων, πληροφορούν και είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για να τους παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη.

Μία περιήγηση στην ιστοσελίδα / ηλεκτρονική πύλη της [text_highlight_1] edujob [/text_highlight_1] (www.edujob.gr)  για να διερευνήσει κανείς τις δυνατότητές της πραγματικά αξίζει.

Η  α έ λ ι α  θα διαχέει και θα αξιοποιεί δημιουργικά τις πληροφορίες και την αρθογραφία της πύλης της [text_highlight_1] edujob [/text_highlight_1] εμπλουτίζοντάς τις με τη δική της πληροφόρηση.

Προτείνουμε να δείτε την κατηγοριοποίηση των επαγγελμάτων που έκανε η [text_highlight_1] edujob [/text_highlight_1] [underline_header] εδώ [/underline_header]