ΦΑΙΗ ΟΡΦΑΝΟΥ
Ιδρύτρια-Εταίρος & Υπεύθυνη Στρατηγικής
Η Φαίη Ορφανού είναι συνιδρύτρια και διαχειρίστρια της ΑΕΛΙΑ στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης. Είναι υπεύθυνη στρατηγικής στα προγράμματα που υλοποιεί η ΑΕΛΙΑ, έχοντας την ευθύνη του σχεδιασμού και την εποπτεία της υλοποίησης των δράσεών της. Η Φαίη συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των δράσεων ενεργώντας ιδίως ως εισηγήτρια σε εκπαιδευτικές διαλέξεις φοιτητών και νέων αλλά και ως μέντορας και σύμβουλος νέων και βοηθώντας τους στα πρώτα βήματα τους στην επαγγελματική ζωή.
ΣΟΦΙΑ ΜΑΚΡΗ
Ιδρύτρια-Εταίρος & Υπεύθυνη Οργάνωσης – Συντονίστρια Δράσεων
Η Σοφία Μακρή είναι Πολιτικός Επιστήμων και Σύμβουλος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τα τελευταία τρία χρόνιαδραστηριοποιείται κοινωνικά, ως συνιδρύτρια και εταίρος της αέλια. Είναι η Συντονίστρια του Προγράμματος ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς. Δραστηριοποιείται εντατικά στην αέλια στην οργάνωση και υλοποίηση των καινοτόμων δράσεών της, ενεργώντας ως υπεύθυνη εκπαίδευσης αλλά και ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων – ιδίως νέων- σε βιωματικά εργαστήρια κοινωνικών δεξιοτήτων ενώ είναι υπεύθυνη οργάνωσης και επικοινωνίας για αρκετές δράσεις.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ
Υπεύθυνος Τεκμηρίωσης & Διαχειριστής Δικτύου Επαγγελματιών
Ο Πέτρος Κωνσταντάς, δραστηριοποιείται συστηματικά στην ΑΕΛΙΑ από το 2015 και από το διάστημα 2016-2017 έχει αναλάβει την έρευνα και την τεκμηρίωση για τους επαγγελματικούς κλάδους για λογαριασμό της ΑΕΛΙΑ. Συνεργάστηκε με την ΑΕΛΙΑ συστηματικά στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς για την τεκμηρίωση καθώς και στη διαχείριση του δικτύου των συνεργαζόμενων επαγγελματιών. Συνεχίζει αναπτύσσοντας το πεδίο της τεκμηρίωσης και της διαχείρισης των δικτύων και κοινοτήτων επαγγελματιών που συγκροτεί η ΑΕΛΙΑ
ΜΑΡΙΕΛΜΑ ΠΑΤΕΛΗ
Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Διαχειρίστρια Δράσεων Δικτύωσης
Η Μαριέλμα Πατέλη συνεργάζεται με την ΑΕΛΙΑ από το φθινόπωρο του 2016 για την υποστήριξη δράσεων επικοινωνίας και το συντονισμό ενεργειών δικτύωσης και ιδίως για τη λειτουργία κοινοτήτων επωφελούμενων και επαγγελματιών. Αποτελεί μέλος της ΑΕΛΙΑ από το 2016. Είναι συντονίστρια του προγράμματος «Δημιουργώ Επαγγελματικά» και δραστηριοποιείται στην προώθηση, οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος.